Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g749g172kcal3g39.7g0g4.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g337g69kcal2g12.8g1g4.7g
Kurkku, tuore300g30kcal1.8g5.1g0.3g2.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki300g240kcal39g6g6g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g48g121kcal7.7g0.8g9.6g0g
Salaatti, jäävuori tuore150g15kcal1.6g1.2g0.3g1.5g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3828g1309kcal111g134g34.6g26.6g
Valittu annoskoko1914g655kcal55.5g67g17.3g13.3g
Annoskoko puolitettuna957g327kcal27.8g33.5g8.7g6.7g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511