Karpin feta-jauhelihapyörykät

Sekoita jauhelihan joukkoon kananmuna, pieneksi pilkottu puolikas chili paprika (tai 1 tl chili jauhetta), puserrattu valkosipuli, suolaa hitunen, koska feta suolaista.

Sekoita takinaksi.

Ota sormin pieniä palloja takinasta ja pyörittele pieniksi lihapulliksi.

Laita jokaisen lihapullan sisään kuutio tai kaksi fetajuustoa.

Paista pannulla pienellä lämmöllä voissa kauniin ruskeiksi ja kypsiksi.

Jos haluat vaihtelua, voi sisään laittaa myös esim.

nokareen vuohenjuustoa tai parmesaanilastuja.

Tarjoa vaikka valkosipulilla maustetun turkkilaisen jugurtin tai creme fraishen
kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 137 grammaa

Anuvai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1401g2326kcal266.2g0g140.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Chili paprika punainen79g32kcal1.6g7.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 210g264kcal23.1g0.5g19g0g
Voi, 1 tl, 5 g53g384kcal0.5g0.5g42g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 140g319kcal19.6g2.4g25.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3836g6720kcal627.6g32.4g453g1.4g
Valittu annoskoko1918g3360kcal313.8g16.2g226.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna959g1680kcal156.9g8.1g113.3g0.4g
Arvot/100g100g175kcal16.4g0.8g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211918