Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 60g118kcal1.6g0.5g11.6g4g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g115g109kcal5.7g17.2g1.7g0g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.5g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g590kcal15.2g36.8g40.8g8.4g
Valittu annoskoko192g295kcal7.6g18.4g20.4g4.2g
Annoskoko puolitettuna96g148kcal3.8g9.2g10.2g2.1g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173