Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa70g12kcal0.3g1.7g0.4g0.5g
Kanamuna kuoreton, annos 100g24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 16g50kcal1.7g9.5g0.4g0.9g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g45g110kcal7.6g1.3g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g533kcal26.2g26.6g35.8g4g
Valittu annoskoko192g267kcal13.1g13.3g17.9g2g
Annoskoko puolitettuna96g133kcal6.6g6.7g9g1g
Arvot/100g100g139kcal6.8g6.9g9.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630