Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g47g78kcal9.4g0g4.7g0g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)22g77kcal3.5g14g0.6g1.3g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Chili paprika punainen1.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g19g20kcal1.5g2.6g0.2g1.5g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g14g36kcal2.7g0g3.1g0g
Korppujauho 1.6g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g489kcal36g41g20g7g
Valittu annoskoko192g244kcal18g20.5g10g3.5g
Annoskoko puolitettuna96g122kcal9g10.3g5g1.8g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485