Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.2g1.7kcal0g0.4g0g0.2g
Palsternakka 6.2g4kcal0g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g6.2g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 38g52kcal7g0g2.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese63g23kcal0.8g4.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g187kcal16.8g16.2g5.4g3.4g
Valittu annoskoko192g93kcal8.4g8.1g2.7g1.7g
Annoskoko puolitettuna96g47kcal4.2g4.1g1.4g0.9g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953