TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)15g40kcal1.1g7.2g0.7g1.5g
Korppujauho 7.1g26kcal0.7g5.3g0.1g0.4g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g113g147kcal23.7g0g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g468kcal54.8g25g20.6g3.8g
Valittu annoskoko192g234kcal27.4g12.5g10.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna96g117kcal13.7g6.3g5.2g1g
Arvot/100g100g122kcal14.2g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808