Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 141g107kcal2.6g21.7g0.3g1.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Etikkakurkku 14g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton14g3kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 4.2g5.5kcal0.2g0.6g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g261kcal6.6g48g2.6g4.2g
Valittu annoskoko192g130kcal3.3g24g1.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna96g65kcal1.7g12g0.7g1.1g
Arvot/100g100g68kcal1.7g12.5g0.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580