Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali66g14kcal0.8g2.2g0.1g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g22g6.1kcal0.1g1.3g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli kuivattu 5.5g15kcal0.6g1.9g0.1g1.9g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g217kcal19.8g11g9.2g7.6g
Valittu annoskoko193g109kcal9.9g5.5g4.6g3.8g
Annoskoko puolitettuna96g54kcal5g2.8g2.3g1.9g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987