Munakas turkkilaiseen tapaan

Riko 2 munaa astiaan ja riko niiden rakenne.

Sulata voi pannulla ja laita munaseos paistumaan.

Laita samalla juustosiivut pannulle ja sekoittele koko ajan seosta kunnes rakenne on munakokkelimainen.

Munan ei tarvitse täysin kypsyä mutta lähes kypsäksi paistettuna on maukkaampaa kuin täysin kypsänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 131g187kcal16.4g0.4g13.5g0g
Pohjolan gouda (Saksa), annos 20g49g163kcal11.2g0g13.2g0g
Voi 13g91kcal0.1g0.1g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g882kcal55.4g1g73.8g0g
Valittu annoskoko193g441kcal27.7g0.5g36.9g0g
Annoskoko puolitettuna96g221kcal13.9g0.3g18.5g0g
Arvot/100g100g229kcal14.4g0.3g19.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308521