Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g78g24kcal0.8g3.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.8kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Flora culinesse4.7g35kcal0g0g3.9g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g31g28kcal0.3g1.9g2.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g306kcal5.2g20.4g21.6g3.6g
Valittu annoskoko193g153kcal2.6g10.2g10.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna96g77kcal1.3g5.1g5.4g0.9g
Arvot/100g100g80kcal1.4g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026