Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty70g48kcal1.1g10.4g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Palsternakka 39g25kcal0.2g4.6g0.2g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 39g7.1kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu9g12kcal1g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g249kcal6g39.8g5.8g7g
Valittu annoskoko192g125kcal3g19.9g2.9g3.5g
Annoskoko puolitettuna96g62kcal1.5g10g1.5g1.8g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641