Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)58g70kcal1.7g2.4g5.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.3g9kcal0.8g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.25g86kcal3.3g16.7g0.6g0.9g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.8g0g1.4g0g
Tonnikala vedessä 44g46kcal9.8g0g0.7g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%12g35kcal3.6g0.3g2.1g0g
Katkarapu 15g10kcal2.1g0g0.2g0g
Oivariini, 750.7g5kcal0g0g0.5g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g15g1.7kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana385g566kcal46.6g39.4g24g2g
Valittu annoskoko193g283kcal23.3g19.7g12g1g
Annoskoko puolitettuna96g142kcal11.7g9.9g6g0.5g
Arvot/100g100g147kcal12.1g10.2g6.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842