Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen63g87kcal11.9g0g4.4g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)63g19kcal0.7g3.4g0.1g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g50g49kcal1.1g7g1.9g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Basilika, tuore 1.6g0.4kcal0.1g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g374kcal28g22.2g19g0.4g
Valittu annoskoko193g187kcal14g11.1g9.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna96g94kcal7g5.6g4.8g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7.3g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210