Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Valkosipuli 38g41kcal3g6.1g0.2g0.8g
Herkkusieni 75g12kcal1.6g0.2g0.2g1.1g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Adzika kaste 220ml19g31kcal1.1g4.9g0.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl26g236kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g1060kcal33g94.8g58.4g36.2g
Valittu annoskoko1920g530kcal16.5g47.4g29.2g18.1g
Annoskoko puolitettuna960g265kcal8.3g23.7g14.6g9.1g
Arvot/100g100g28kcal0.9g2.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149