Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 599g230kcal6g41.4g1.2g15g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Ruokaöljy keskiarvo 28g247kcal0g0g27.9g0g
Paistijauheliha 10%799g1359kcal159.8g0g79.9g0g
Kasvisliemikuutio 22g67kcal2.1g3g5.2g0.4g
Riisi tumma 340g1185kcal23.8g244.5g7.8g13.6g
Timjami 2g5.6kcal0.2g0.5g0.1g0.7g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g6265kcal387g590.6g244.6g65g
Valittu annoskoko1920g3133kcal193.5g295.3g122.3g32.5g
Annoskoko puolitettuna960g1566kcal96.8g147.7g61.2g16.3g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327