Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1602g416kcal25g56.1g3.2g30.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g134g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 134g48kcal0.2g9.5g0.1g2.7g
Neilikka, annos 4g2.7g10kcal0.1g2.1g0.1g0g
Maustepippuri, annos 1g1.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 27g5.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g1138kcal54g175g7.4g70.8g
Valittu annoskoko1920g569kcal27g87.5g3.7g35.4g
Annoskoko puolitettuna960g285kcal13.5g43.8g1.9g17.7g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939