Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 598g1185kcal15.7g4.6g115.9g40g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g1146g1088kcal57.3g171.8g17.2g0g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.2g0.1g0.4g
Oliiviöljy 70g617kcal0g0g69.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g5g18kcal0.9g2.2g1.1g0.5g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g5902kcal152g368g408.2g83.4g
Valittu annoskoko1920g2951kcal76g184g204.1g41.7g
Annoskoko puolitettuna960g1476kcal38g92g102.1g20.9g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173