Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1498g1678kcal329.7g0g45g0g
Oliiviöljy 42g371kcal0g0g42g0g
Kananmuna kuoreton 330g470kcal41.2g1g33.8g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g5069kcal743g6.8g241.8g1.6g
Valittu annoskoko1920g2535kcal371.5g3.4g120.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna960g1267kcal185.8g1.7g60.5g0.4g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032