Suklaarusina-kaurakeksit

Sekoita kuivat aineet sulatettuun rasvaan ja rahkaan ohjeen järjestyksessä.

Sekoita maitoon 1 tl soodaa ja lisää lopuksi taikinaan.

Maustaa voit taikinaa oman mielen mukaan vaniljalla, kanelilla, mintulla tai käyttää esim.

kuivattuja marjoja jne.
Lusikoi pellille pieniä nokareita ja painele ne tasaisiksi.

Paista 200 asteessa n. 10 min.
Lisänä toimii erinomaisesti maustamaton tuorejuustonokare!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g311g186kcal31.1g13.4g0.9g0g
Margariini, flora kevyt 40 78g292kcal0.1g4.1g31.1g0g
Sokeri 264g1072kcal0g263.8g0g0g
Suklaarusina (Panda), annos 100g249g1076kcal11.9g164g39.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 202g693kcal20.6g141.4g2.4g7.1g
Kaurahiutale 559g2093kcal81.1g318.8g40.8g55.9g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen233g77kcal7.7g11.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g99kcal0g24.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g11177kcal305g1883g230g126g
Valittu annoskoko1920g5588kcal152.5g941.5g115g63g
Annoskoko puolitettuna960g2794kcal76.3g470.8g57.5g31.5g
Arvot/100g100g291kcal7.9g49g6g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=337333