Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa700g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Kanamuna kuoreton, annos 100g240g341kcal30g0.7g24.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 160g503kcal16.9g95g3.5g8.8g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Rypsiöljy 60g530kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g450g1102kcal76.5g13.5g85.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g5331kcal263.4g268.6g357g40.6g
Valittu annoskoko1920g2666kcal131.7g134.3g178.5g20.3g
Annoskoko puolitettuna960g1333kcal65.9g67.2g89.3g10.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630