Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 1371g2792kcal245.5g0g203g0g
Sipuli (kuorittu)206g56kcal2.7g9.9g0.4g3.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu34g36kcal2.7g5.6g0.2g0.7g
Kauralese 103g370kcal18.5g46.9g7.9g18g
Kananmuna kuorineen punnittu 206g258kcal22.6g0.5g18.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3840g7024kcal584g125.8g460.2g44.4g
Valittu annoskoko1920g3512kcal292g62.9g230.1g22.2g
Annoskoko puolitettuna960g1756kcal146g31.5g115.1g11.1g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098