Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa700g119kcal2.8g17.5g4.2g4.9g
Kanamuna kuoreton, annos 100g240g341kcal30g0.7g24.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 160g503kcal16.9g95g3.5g8.8g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g450g1103kcal76.5g13.5g85.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3842g5334kcal263.4g268.6g357g40.6g
Valittu annoskoko1921g2667kcal131.7g134.3g178.5g20.3g
Annoskoko puolitettuna961g1334kcal65.9g67.2g89.3g10.2g
Arvot/100g100g139kcal6.9g7g9.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630