Broilerikeitto valkosipulilla

Kuori ja pilko sipulit.

kuullota sipulit pehmeiksi.

Lisää kanaliemi kuutio ja vesi.

Pilko porkkana, purjo ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvikset ja paistetut broilerin suikaleet kattilaan.

Keitä noin 15min.

Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla.

Ripottele pinnalle persilijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 550 grammaa

Anskuep
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g341g143kcal5.5g29.3g0.3g0g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Kanamestari), annos 100g394g433kcal90.5g0g7.9g0g
Kanakuutio 2 x 2 cm (Happy chef), annos 100g88g110kcal21.3g4.2g1g0g
Kesäkurpitsa131g22kcal0.5g3.3g0.8g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.3g3.7g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.5g0.9kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Vesi612g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3850g1824kcal246g103.2g45.6g17.4g
Valittu annoskoko1925g912kcal123g51.6g22.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna963g456kcal61.5g25.8g11.4g4.4g
Arvot/100g100g47kcal6.4g2.7g1.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367010