Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 34g25kcal4.4g0.4g0.1g2.3g
Vesi337g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 61g536kcal0g0g60.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 438g1504kcal44.7g306.8g5.3g15.3g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)337g877kcal87.6g5.1g57.3g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g270g307kcal37.8g2.7g16.2g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)270g108kcal4.6g22.1g0.3g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g180g108kcal0.7g27g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3852g6929kcal359.6g728.2g280g36.6g
Valittu annoskoko1926g3465kcal179.8g364.1g140g18.3g
Annoskoko puolitettuna963g1732kcal89.9g182.1g70g9.2g
Arvot/100g100g180kcal9.3g18.9g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776