Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g113g32kcal1.2g5.4g0.5g3.4g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g47g89kcal7g0g7g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g20g12kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g13g9kcal2.3g0.1g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g311kcal21.4g12.8g20g7g
Valittu annoskoko193g156kcal10.7g6.4g10g3.5g
Annoskoko puolitettuna97g78kcal5.4g3.2g5g1.8g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.3g5.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789