Tomaatti-vuohenjuustokeitto

Kuori sipulit sekä porkkanat ja kuutioi ne. Kuullota kasviksia kattilassa öljyssä.

Lisää jeera ja jatka paistamista muutama minuutti.

Kaada joukkoon paseeratut tomaatit (2 prk) ja lisää liemikuutio sekä vesi.

Anna porista keskilämmöllä noin 15 minuuttia.

Mausta keitto suolalla, rouhitulla pippurilla ja sokerilla.

Soseuta soppa sauvasekoittimella sileäksi.

Murustele vuohenjuusto sattumiksi tai soseuta mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Emminkainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 5.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.5g1.8kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g104g37kcal1.7g7.2g0.1g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.1g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Chavroux chevre (Fromarsac), annos 30g16g26kcal1.4g0.6g2.2g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana386g156kcal7.2g20g5.4g4.2g
Valittu annoskoko193g78kcal3.6g10g2.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna97g39kcal1.8g5g1.4g1.1g
Arvot/100g100g40kcal1.9g5.2g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325219