Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk59g16kcal0.4g3.1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Soijapapu, keitetty, suolaton 88g157kcal14.2g6.2g7g6.2g
Linssi, punainen, Go Green29g95kcal7g14.3g0.3g3.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.2g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g584kcal43.8g49g19.2g21.4g
Valittu annoskoko193g292kcal21.9g24.5g9.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna97g146kcal11g12.3g4.8g5.4g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074