Protskumuffarit

Kuivat aineet sekaisin, lisätään keltuainen ja vettä sen verran, että seoksesta tulee taikinamainen.

Vaahdotetaan valkuaiset, sekoitetaan seokseen.

Vadelmat (tai muut marjat) voi lisätä taikinaan (suositeltavaa, valmiista muffinsista tulee kosteampi) tai sitten ripotella päälle sen jälkeen kun seos on jaettu muffinsivuokiin.

Uunissa 225 asteessa niin kauan kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Miina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Vadelma 74g31kcal0.7g3.1g0.6g2.8g
Vanilliinisokeri, teelusikka7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Makeutusaine, Hermesetas jauhe3.7g11kcal0g2.1g0g1.5g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 15g42kcal2.3g0g3.7g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 45g19kcal4.4g0.2g0g0g
Hera80 toffee (Fast), annos 35g22g93kcal17.4g1.4g2g0g
Pikakaurahiutale Pirkka (luomu)22g78kcal3.1g12.5g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g672kcal55.8g53.4g23g8.6g
Valittu annoskoko193g336kcal27.9g26.7g11.5g4.3g
Annoskoko puolitettuna97g168kcal14g13.4g5.8g2.2g
Arvot/100g100g174kcal14.4g13.8g5.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101177