Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 38g22kcal3.7g1.2g0.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g7.5g0.8kcal0.1g0g0g6.4g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl45g271kcal10.9g3g24.3g3.2g
Vehnälese 6.8g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Seesaminsiemen, kuorineen 6.4g43kcal1.7g0.4g3.7g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g968kcal56g17.2g74g25.8g
Valittu annoskoko194g484kcal28g8.6g37g12.9g
Annoskoko puolitettuna97g242kcal14g4.3g18.5g6.5g
Arvot/100g100g250kcal14.5g4.4g19.1g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855