Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.6g4.9kcal0.9g0.1g0g0.5g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g11g101kcal0g0g11.2g0g
Ruisjauho, 1 dl47g150kcal5.2g30g1.1g6.5g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 26g81kcal2.7g15.3g0.6g1.4g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 28g78kcal0.6g0.8g7.9g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g28g54kcal5.3g0g3.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro9g2.9kcal0.2g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g944kcal29.8g93.2g49g17.4g
Valittu annoskoko194g472kcal14.9g46.6g24.5g8.7g
Annoskoko puolitettuna97g236kcal7.5g23.3g12.3g4.4g
Arvot/100g100g244kcal7.7g24.1g12.7g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198407