Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.8g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl25g21kcal0.4g1.1g1.8g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g400kcal22.4g23.4g24.4g1.8g
Valittu annoskoko194g200kcal11.2g11.7g12.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna97g100kcal5.6g5.9g6.1g0.5g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082