Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 34g11kcal0.1g1.2g0.2g1.1g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 5.4g18kcal0g4.4g0g0.1g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.5g9kcal0.1g0.9g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g174kcal0.4g37g1.4g2.4g
Valittu annoskoko194g87kcal0.2g18.5g0.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna97g44kcal0.1g9.3g0.4g0.6g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.6g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=288353