Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 113g162kcal18g0g10g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g56g68kcal1.9g2g5.6g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)1.8g10kcal0g0g1.1g0g
Tilli, tuore 23g6.8kcal0.8g0.2g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g492kcal41.4g4.4g33.8g1g
Valittu annoskoko194g246kcal20.7g2.2g16.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna97g123kcal10.4g1.1g8.5g0.3g
Arvot/100g100g127kcal10.7g1.1g8.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203