Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g71g271kcal5.1g35.8g11.5g1.3g
Raparperi 47g16kcal0.3g2.6g0g0.7g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g38g71kcal1g1.9g6.7g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 16g65kcal0g15.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g914kcal18g114.8g40.6g4g
Valittu annoskoko194g457kcal9g57.4g20.3g2g
Annoskoko puolitettuna97g229kcal4.5g28.7g10.2g1g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.6g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355