Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 148g212kcal23.6g0g13.1g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha28g84kcal1g1.7g8.1g0g
Tilli, tuore 17g5kcal0.6g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana387g604kcal50.4g4g42.6g0.8g
Valittu annoskoko194g302kcal25.2g2g21.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna97g151kcal12.6g1g10.7g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13g1g11g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571