Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 21g68kcal2.2g12.5g0.5g2g
Mustikka metsä- 38g17kcal0.2g2.4g0.2g1.2g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g254kcal4.8g51g1.4g6.4g
Valittu annoskoko194g127kcal2.4g25.5g0.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna97g64kcal1.2g12.8g0.4g1.6g
Arvot/100g100g66kcal1.2g13.2g0.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381729