Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 540g409kcal10.1g83.2g1.1g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g337g68kcal3.4g10.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 202g606kcal46.2g0g47.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl7.5g19kcal0.9g0.1g1.6g0g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 1.7g4.9kcal0.2g0.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3861g2260kcal124g196.4g100.4g15g
Valittu annoskoko1930g1130kcal62g98.2g50.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna965g565kcal31g49.1g25.1g3.8g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5.1g2.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302