Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1227g222kcal6.9g30.7g4.9g8.6g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g98g118kcal2.5g5.9g8.8g1.5g
Ruokakerma Valio 4% K&P351g210kcal3.5g15.8g14g2.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g53g182kcal5.8g36.3g1.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g1618kcal46.4g203.4g59.2g35.8g
Valittu annoskoko1932g809kcal23.2g101.7g29.6g17.9g
Annoskoko puolitettuna966g405kcal11.6g50.9g14.8g9g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810