Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl700g2520kcal14g18.9g266g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 700g271kcal23.1g19.6g10.5g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g42g23kcal2.5g1.3g0.8g42g
Vehnäjauho puolikarkea 35g120kcal3.6g24.5g0.4g1.2g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g7982kcal184.2g131.6g748.2g86.4g
Valittu annoskoko1932g3991kcal92.1g65.8g374.1g43.2g
Annoskoko puolitettuna966g1996kcal46.1g32.9g187.1g21.6g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327