Gluteenittomat suklaacookiet

Sulata voi. Rouhi suklaa ja sulata 50g voin joukoon.

Sekoita sokeri ja munat yksitellen hieman jäähtyneeseen rasvaseokseen.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

ja lisää suklaarouheen kanssa vuorotellen rasvaseoksee varovasti sekoittaen.

Sekoita tasaiseksi ja nostele lusikalla nokareita pellille.

Paista 200C 10min

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 69 grammaa

Hannuzka79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 280g2032kcal3.3g1.1g227.7g0g
Leivontasuklaa, tumma (Fazer), annos 5g350g1961kcal28g129.5g147.1g0g
Fin mix hieno jauhoseos, luontaisesti gluteeniton (Semper), annos 100g700g2381kcal17.5g581.2g3.5g14g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 17g62kcal3.1g1.8g3.6g5.1g
Leivinjauhe 11g19kcal0.5g4g0g0.1g
Sokeri 238g966kcal0g237.8g0g0g
Siirappi 196g591kcal0.2g145.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 140g200kcal17.5g0.4g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3864g16423kcal140.2g2202.2g792.6g38.4g
Valittu annoskoko1932g8212kcal70.1g1101.1g396.3g19.2g
Annoskoko puolitettuna966g4106kcal35.1g550.6g198.2g9.6g
Arvot/100g100g425kcal3.6g57g20.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447785