Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g225g32kcal4.3g2.7g0.5g0g
Kananmuna, keitetty 372g530kcal46.5g1.1g38.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro17g5.2kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1126g853kcal21.1g173.7g2.3g11.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Sinappi 36g47kcal1.6g5.1g2.2g0.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)17g3.4kcal0g1.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 101g896kcal0g0g101.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3879g4757kcal149g373.2g289.2g26.4g
Valittu annoskoko1940g2379kcal74.5g186.6g144.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna970g1189kcal37.3g93.3g72.3g6.6g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174