Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g67g23kcal2.5g2.9g0.3g0g
Sokeri 14g58kcal0g14.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 50g172kcal2.7g38.1g0.6g0.6g
Becel olive (Becel), annos 100g10g35kcal0g0.3g3.8g0g
Mansikka 33g16kcal0.2g2.8g0.1g0.6g
Raparperi 20g6.7kcal0.1g1.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g621kcal11g118.6g9.6g3g
Valittu annoskoko194g310kcal5.5g59.3g4.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna97g155kcal2.8g29.7g2.4g0.8g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.6g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108