Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 106g29kcal1.3g4.3g0.2g2.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.3kcal0.1g0.3g0.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.9kcal0.1g1.3g0g0.5g
Paprika punainen 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow30g25kcal1.4g4.5g0.1g1.5g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)28g11kcal0.5g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g157kcal7g26.2g1.2g8.8g
Valittu annoskoko194g78kcal3.5g13.1g0.6g4.4g
Annoskoko puolitettuna97g39kcal1.8g6.6g0.3g2.2g
Arvot/100g100g40kcal1.8g6.8g0.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910