Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Valkokaali keräkaali 94g26kcal1.1g3.8g0.2g2g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 16g4.7kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g23g28kcal0.5g1.1g2.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g247kcal18g12.8g12.2g5.2g
Valittu annoskoko194g124kcal9g6.4g6.1g2.6g
Annoskoko puolitettuna97g62kcal4.5g3.2g3.1g1.3g
Arvot/100g100g64kcal4.6g3.3g3.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279744