Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali67g14kcal0.8g2.3g0.1g1.4g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g6.7g19kcal1.2g0g1.6g0g
Siirappi 3.4g10kcal0g2.5g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g5.8g19kcal0.6g3.7g0.1g0.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 33g42kcal6.8g0g1.6g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g301kcal20g22.6g14.4g6.4g
Valittu annoskoko194g150kcal10g11.3g7.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna97g75kcal5g5.7g3.6g1.6g
Arvot/100g100g78kcal5.2g5.8g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970