Herkullinen jauhelihakeitto

Laita 1,5 litraa vettää kiehumaan.

Paista jauhelihat.

Lisää pakastevihannekset ja jauheliha kiehuvaan veteen.

Anna kiehua jonkun aikaa ja lisää Koskenlaskija kuutioina.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 690 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g90kcal7.5g0g6.7g0g
Vesi106g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.3g6.5kcal0.2g0.2g0.5g0g
Peruna & keittokasvis (Apetit), annos 750g53g26kcal0.7g5.8g0.1g0.7g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.3g15kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g276kcal18.8g12g17g1.4g
Valittu annoskoko194g138kcal9.4g6g8.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna97g69kcal4.7g3g4.3g0.4g
Arvot/100g100g71kcal4.8g3.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400901