Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 44g63kcal7g0g3.9g0g
Tomaatti, tuore73g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g58g13kcal0.8g2g0.2g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 18g51kcal0.4g0.5g5.1g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana388g297kcal17.2g10.6g20.2g2g
Valittu annoskoko194g148kcal8.6g5.3g10.1g1g
Annoskoko puolitettuna97g74kcal4.3g2.7g5.1g0.5g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121454