Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Oltermanni, perinteinen7.5g27kcal1.9g0g2.2g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g34g203kcal7.1g2.2g18.2g0g
Rahka, valio7.5g4.9kcal0.8g0.3g0g0g
Keräkaali, 100g75g18kcal0.9g2.6g0.2g1.6g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Hunaja 3g10kcal0g2.4g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.3kcal0g0.3g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Kananmuna, keitetty 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu26g45kcal7.8g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g785kcal41.6g17.4g59.2g4.4g
Valittu annoskoko195g392kcal20.8g8.7g29.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna97g196kcal10.4g4.4g14.8g1.1g
Arvot/100g100g202kcal10.7g4.5g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436