Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 15g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g4.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 75g15kcal0.4g2.9g0g0.5g
Cantaloupe meloni38g7.5kcal0.2g1.5g0g0.3g
Mansikka 38g17kcal0.2g3.1g0.1g0.7g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g15g48kcal3.3g0.2g3.7g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g1.5g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g2.1g2kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana389g299kcal8.8g16.8g20.2g3.6g
Valittu annoskoko194g150kcal4.4g8.4g10.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna97g75kcal2.2g4.2g5.1g0.9g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.3g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189